MIJN VERHAAL

Zoals velen onder ons, heb ik vanaf mijn pubertijd strijd gevoerd met mijn gewicht. Want als ik voldoe aan de norm dan ……..(zou ik me gelukkig voelen, gewaardeerd worden, respect krijgen enz. enz).

Op mijn zoektocht kwam ik in 2014 met de sugar challenge in aanraking, 30 dagen suikervrij. Het resultaat was in gewicht niet zo heel groot maar het voelde goed en heb me ingeschreven voor persoonlijke coaching. Deze periode heeft me geïnspireerd en me een missie gegeven. Mensen kennis laten maken met suikervrij eten, wat doet suiker met je lijf en met je geest. Een cursus gevolgd over orthomoleculaire voeding en enkele beginselen over coaching.

Intussen was mijn gewicht gedaald naar een lager niveau. Maakte dat mij een gelukkiger mens????

Juli 2017. Op een bijeenkomst werd bij mij een levend bloed analyse gedaan of er een reden was te achterhalen waarom ik niet mijn natuurlijk gewicht kon bereiken. Zij was tevens NEI therapeut. Het had mijn nieuwsgierigheid gewekt. Op advies een therapeut bezocht, informatie over NEI op internet opgezocht. Gestart met de opleiding tot NEI coach want dit zou me helpen mijn gewicht te reduceren!!! dacht ik toen.

Tijdens de opleiding met het oefenen met elkaar en bij mezelf thuis, kwamen heel veel onverwerkte emoties naar boven. Het is me duidelijk geworden waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe, mijn omgeving ervaar zoals ik het ervaar.

Mijn gewicht?? Geen idee, draag nog steeds maat 48/50 en dat is oké. Het bereiken van mijn natuurlijk gewicht ervaar ik niet meer als een strijd. Het gevoel van gelukkig zijn heeft alles te maken met loslaten van het denken, je filter opschonen (onverwerkte emoties). Balans brengen in je leven en leven vanuit je hart.

Met vrede in jezelf, maak je de wereld een stukje mooier, voor mezelf en jouw omgeving.

LEEF JE LEVEN ALS JE MOOISTE BLOEM

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close